‘Rainmakers’ dag 17 oktober

Op zaterdag 17 oktober staat er een tweede  Rainmakersdag gepland en deze dag is een verlengstuk van afgelopen 12 september.

Het thema eindtijd kent heel veel invalshoeken en wij geloven dat de Bijbel Gods onfeilbare, geïnspireerde en actuele Woord is voor alle mensen, alle tijden en alle gebeurtenissen. Met andere woorden, God is in controle!

Tijdens de komende Rainmakersdag staan we opnieuw stil bij de tijdklok van God en zullen we ontdekken dat dingen tot op de dag nauwkeurig door de Here zijn gepland en voorspeld. We onderzoeken de zogenaamde jaarweken uit het boek Daniel en zullen ontdekken dat de inmiddels 69 geprofeteerde jaarweken zijn vervuld en de 70e jaarweek niet direct aansluit na de 69 jaarweken. Waarom is dat zo en zal de wereld binnenkort de 70e jaarweek binnen wandelen? 

Ook blijkt na onderzoek dat de profetische feesten  op unieke wijze een hemelse kalender openbaren!

Hoe staan wij hierin als Nieuw Testamentische gelovigen en wat kunnen we verwachten?  Gaat de gemeente door de grote verdrukking heen of juist niet? Welke rol heeft de gemeente nu en hoe lang hebben we nog de tijd?.

Kortom heel veel actuele en eerlijke vragen waar we  zaterdag 17 oktober samen naar gaan kijken. Kom jij ook?

Opgave vooraf via: www.dailybreadministries.nl/college

Locatie: BeneVia gebouw – Spirea 7 te Dordrecht (gratis Parkeren)

Aanvang: 10.00 uur vanaf 9.30 uur koffie

Koffie, thee en soep zijn gratis (men dient zelf een lunch pakket mee te nemen)

Kosten: €19,50 all in. Kom en verwacht met ons hemelse waterstromen.

Bert en Nancy de Haan