‘School of revelation’ 28 augustus

‘Licht op het boek Openbaring’

Velen zullen onderzoek doen en de kennis zal vermeerderen – Daniel 12:4b

Op zaterdag 28 augustus gaat de ‘School of Revelation’ weer van start en het belooft weer een zeer actueel en leerrijk seizoen te worden.

Terwijl alles om ons heen wankelt is het van groot belang onze vrede te vinden in de Here Jezus Christus. Hij is immers eeuwig dezelfde!

Velen beseffen nog steeds niet dat het laatste boek uit de Bijbel, de Openbaring van Jezus betreft die Hij via Johannes met de gemeenten deelt. Juist dit zou iedereen moeten stimuleren om acht te slaan op datgene wat de Bruidegom te zeggen heeft tot Zijn geliefde bruid over de dingen die staan te gebeuren!

Het boek Openbaring betreft drie tijdzones en als daar uw ogen voor worden geopend begint u de woorden van Jezus meer als ooit te begrijpen en te waarderen.

Na een korte terugblik beginnen we bij de twee getuigen in Jeruzalem, wie zijn het en wat is hun boodschap en tot wie eigenlijk profeteren zij?

We zien ook voor het eerst een ‘beest’ uit de afgrond verschijnen en later uit de zee en de aarde. Ook zien we een draak die het kind van een barende vrouw wil verslinden. Als we niet begrijpen wie deze figuren zijn komen we snel in verwarring en missen we belangrijke puzzelstukjes in het geheel.

We staan stil bij het gevolg op aarde als Michael de confrontatie aangaat met de draak. Steeds meer zullen we overtuigt raken van het belang NU te getuigen van redding en verlossing, wetend dat de klokt tikt en alle signalen niet langer te negeren zijn..

Kortom belangrijk genoeg om zaterdag 28 augustus vast in uw agenda te zetten. Zorg dat je een Bijbel en papier bij je hebt en GEEF JE VANDAAG NOG OP!

Locatie: BeneVia gebouw – Spirea 7 te Dordrecht (gratis parkeren)

Aanvang: 10.00 uur vanaf 9.30 uur zaal open

Kosten: € 19,50

We zien naar je uit en verwachten weer en zeer zegenrijke en leerzame ochtend.

In passie voor Jezus,

Bert en Nancy de Haan