‘School of revelation’ 25 september

‘Licht op het boek Openbaring’

Velen zullen onderzoek doen en de kennis zal vermeerderen – Daniel 12:4b

Op zaterdag 25 september is het weer ‘School of Revelation’ dag met opnieuw inspirerend, actueel en diepgaand onderwijs.

Terwijl alles om ons heen wankelt is het van groot belang onze vrede te vinden en te bewaren in de Here Jezus Christus. Hij is immers eeuwig dezelfde!

Velen beseffen nog steeds niet dat het laatste boek uit de Bijbel, de Openbaring van Jezus betreft die Hij via Johannes met de gemeenten deelt. Juist dit zou iedereen moeten stimuleren om acht te slaan op datgene wat de Bruidegom te zeggen heeft tot Zijn geliefde bruid over de dingen die staan te gebeuren!

Het boek Openbaring betreft drie tijdzones en als daar uw ogen voor worden geopend begint u de woorden van Jezus meer als ooit te begrijpen en te waarderen.

Na een korte terugblik beginnen we zaterdag met de vraag wie is het ‘beest uit de aarde’ en staan we stil bij het zogenoemde ‘merkteken’. Hierover is veel verwarring en vaak de oorzaak van angst, en verdeeldheid zelfs onder gelovigen.

Verder kijken we naar een bijzondere groep vrijgekochten van het lam en zullen ontdekken dat er twee oogsten worden geoogst. Ook zullen we kijken naar de meest verschrikkelijke oordelen die door de zeven schalen zullen worden uitgegoten over de aarde.

Kortom, leerzaam genoeg om zaterdag 25 september vast in uw agenda te zetten. Zorg dat je een Bijbel en papier bij je hebt en GEEF JE VANDAAG NOG OP!

Locatie: BeneVia gebouw – Spirea 7 te Dordrecht (gratis parkeren)

Aanvang: 10.00 uur vanaf 9.30 uur zaal open

Kosten: € 19,50

We zien naar je uit en verwachten weer en zeer zegenrijke en leerzame ochtend.

In passie voor Jezus, Bert en Nancy de Haan