Themadag “Omgaan met seizoenen van verandering deel 2”

Dordrecht
Zaterdag 29 februari

Deze themadag is een vervolg op het thema: ‘Omgaan met seizoenen van verandering’, waarvan op 7 december een eerste deel heeft plaatsgevonden.

Tijdens het eerste deel hebben we stil gestaan bij de diverse seizoenen die in een mensenleven kunnen plaatsvinden. Deze themadag gaat verder de diepte in en neemt u mee naar het wel en wee van ‘uw hof’.

Zoals Adam een tuin kreeg om over te regeren en deze te bewaken en te bewerken, zo is het in onze levens niet anders. Maar hoe gaat het met uw tuin? Waarom blijven bepaalde gebieden onvruchtbaar en waarom krijgen andere stukken nooit zonlicht. Hoe is het met de mineralen in de bodem, de hardheid van de grond, de mate van bevochtiging en het zuurstofgehalte. Waarom blijven vruchten uit, zijn dorre takken nooit gesnoeid en zijn de bladeren aangevreten?

Kortom indringende vragen die niet alleen theoretische beantwoording vragen maar ook een bezoek van Gods aanwezigheid nodig hebben.

Naast het onderwijs is er uitgebreid tijd voor bediening en we geloven dat deze dag zal bijdragen ‘uw hof’ weer te maken tot een ‘besproeide hof waarvan het water niet teleurstelt’. Een seizoen van bloei wacht u glimlachend op!

Meld je vandaag nog aan en neem anderen mee.

Prijs: 27,50 per persoon inclusief lunch en koffie en thee.

Locatie: Spirea 7 te Dordrecht

Aanvang: 9:30 inloop en start 10:00

Gratis Parkeren

Mocht u deel 1 niet hebben bijgewoond dan is dat geen enkele belemmering om deel 2 te volgen want alle dagen staan op zichzelf en hebben en uniek karakter.